rgumentatiecoach
Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Zoeken

Wat vindt u bij de Argumentatiecoach?

Home_01 Home_02 Home_03 Home_05 Home_06 Home_07 Home_08 Home_09 Home_10 Home_11 Home_12 Home_13 Boekenborrel1 Boekenborrel2 Boekenborrel 3
Home_01
Home_02
Home_03
Home_05
Home_06
Home_07
Home_08
Home_09
Home_10
Home_11
Home_12
Home_13
Boekenborrel1
Boekenborrel2
Boekenborrel 3
Overtuigen: het is niet altijd makkelijk en wordt steeds belangrijker. Uw presentatie of quote moet opvallen; uw idee of plan moet anderen inspireren en motiveren. Als manager moet u bovendien op strategisch niveau kunnen overtuigen. De Argumentatiecoach helpt u graag bij dit soort vragen.

De Argumentatiecoach is onderdeel van communicatieadvies- en trainingsbureau Hendrikx Van der Spek. U kunt bij ons op allerlei manieren uw overtuigingskracht vergroten en uw argumentatieve vaardigheden verbeteren. Bekijk nu ons aanbod van:

Nieuws

Luister en hoor!

Op 24 maart vindt in Papendal, onder de titel Belasting in Beweging, het jaarlijkse VNG-Belastingcongres plaats. Ook de Argumentatiecoach is natuurlijk weer present, met een totaal nieuw programma: Luister en hoor!
Lees meer ...

Nieuwe e-learning Framing

Met de Amerikaanse voorverkiezingen in volle gang staat framing weer volop in de schijnwerpers. Ook in Nederland is framing inmiddels een begrip, niet alleen bij politici maar ook steeds meer in de marketing. Hendrikx Van der Spek biedt nu als eerste een e-learning over framing aan. Twee vennoten van ons bureau, Henri Raven en Erik van der Spek, tekenen voor de inhoud.
Lees meer ...

Workshopagenda

Service button
Afspraak maken

Archief De Tweespraak

Service button